HR EN

Roditelji

Roditelji su prvi i glavni odgajatelji svoje djece. Roditeljstvo nije lako ali se svaki trud isplati i nagrađuje se stostruko. Dijete od roditelja uči baš sve, a ono najbolje što od vas može naučiti je kako ljubiti. Ljubav se pokazuje ne samo osjećajima nego prvenstveno djelima, a ono kako  najlakše možete djelima pokazati svoju ljubav je upravo vaš trud. Dijete koje ima roditelje koji se trude biti što bolji roditelji je zasigurno sretno i ponosno dijete. Naši vrtići su najposebniji po tome što to nisu samo dječji vrtići nego roditeljski vrtići.

Naši odgajatelji su obrazovani na način da pružaju cjeloviti personalizirani odgoj djeci ali i da budu odgojna i obrazovna podrška roditeljima. Da im znaju dati pravi savjet u pravo vrijeme i na pravi način.

Možda još važnije je da odgajatelji osluškuju roditelje kako bi mogli što bolje upoznati njihovo dijete, jer nitko ne zna više o djetetu od njegovog roditelja.  Komplementarna suradnja između odgajatelja i roditelja u cjelovitom odgoju djece je kod nas ključna.

Roditeljima će se nuditi i obrazovni tečajevi koje će držati stručno educirani odgajatelji ali i roditelji. Također, postoji raznolika stručna literatura koju možemo preporučiti.

Roditelji postanite to što jeste! Vaša djeca su vaše najveće blago, a vi ste njima najvažniji.

Ispiši stranicu